Hoe kom je in contact met ons?

Heb je vragen, suggesties of interesse in een samenwerking? Stuur ons een bericht via mladi.nlbih@gmail.com of het formulier hiernaast. Of slide hier in onze DMs, wij staan altijd open voor een gesprek!

 
Wil je lid of ambassadeur worden? Dat kan via de aanmeldpagina. Meer informatie over Mladi BiH vind je op de over ons-pagina of bij de FAQ.
 

Contactformulier


  Veelgestelde vragen

  Wie/wat is Mladi BiH?

  Mladi BiH vormt de grootste vereniging / community in Nederland van jonge mensen met hart voor Bosnië en Herzegovina. We bestaan sinds 2005 en zijn actief door heel Nederland. Als landelijke non-profit organisatie zetten we ons onder andere in om de Bosnische diaspora in Nederland te verbinden en goede doelen in Bosnië en Herzegovina te steunen.

  Natuurlijk houden wij ook van gezelligheid (welke Bosniër niet?!). Daarom organiseren we regelmatig leuke events. Deze events hebben meestal niet alleen gezelligheid als doel, maar ook om geld op te halen voor humanitaire projecten.

  Waarom zou ik lid worden van Mladi BiH?

  Als lid van Mladi BiH betaal je een jaarlijkse contributie van maar € 20,- per jaar. In ruil hiervoor krijg je korting op evenementen van Mladi BiH. Maar niet alleen dat: ons Corporate Relations Team is actief bezig met het onderhouden van contacten met andere bedrijven en organisaties, waardoor we regelmatig korting kunnen aanbieden voor onze leden in bijvoorbeeld webshops of voor het aanschaffen van producten.

  Mladi BiH organiseert jaarlijks 6 tot 8 evenementen, waarvan enkele evenementen uitsluitend toegankelijk zijn voor leden van Mladi BiH.

  Tenslotte mag je als lid stemmen en meebeslissen. Leden hebben namelijk stemrecht op de Algemene Ledenvergadering, waar er gestemd wordt over belangrijke zaken zoals de samenstelling van het bestuur.

  Waarom ambassadeur worden van Mladi BiH?

  Als ambassadeur van Mladi BiH zet je je, samen met ± 25 andere jongeren, actief in voor de organisatie. Je krijgt de kans om je in te zetten op een plek waar je jouw kennis, talent en ervaringen optimaal kunt benutten.

  Het ambassadeurschap is vrijwillig, maar in ruil daarvoor krijg je veel terug: je leert veel Bosnische jongeren kennen, doet ervaring op met onder andere projectmanagement en steunt Bosnië en Herzegovina door samen humanitaire projecten op te zetten. Is er iets waar je goed in bent of wilt worden, zoals marketing, corporate relations, financiën of projectmanagement? We vinden het belangrijk dat iedereen doet wat hij of zij leuk vindt en bieden graag de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast de gezelligheid en het verbreden van je netwerk is het dus ontzettend leerzaam om “amba” te zijn!

  Wat is dus het verschil tussen ambassadeur- en lidmaatschap?

  Een lid ondersteunt de vereniging vanuit een meer passieve rol (terwijl je wel van de voordelen van het lidmaatschap geniet)  vergeleken met onze ambassadeurs. Zij zetten zich actief in om de vereniging draaiende te houden door het organiseren van events en het onderhouden van de marketing en corporate relations etc.

  Kan ik gewoon contact opnemen als ik een vraag heb over Mladi BiH?

  Natuurlijk! Wij staan altijd open voor een gesprek, om je meer over de vereniging te vertellen, om mogelijke samenwerkingen te bespreken of om gewoon gezellig kennis te maken.

  Welke goede doelen steunt Mladi BiH?

  Mladi BiH organiseert regelmatig benefiet-events en steunt elk jaar verschillende goede doelen met betrekking tot Bosnië en Herzegovina. Wij hebben allemaal een sterk gevoel van “iets terug willen doen”. Want we hebben het goed hier in Nederland. Zo hebben we in 2020 geld ingezameld voor Charity Bosnian Kids en het Rode Kruis in Tuzla. Meer over de goede doelen die wij steunen lees je op de pagina Goede doelen.

  Wat wordt er met de jaarlijkse contributie gedaan?

  Mladi BiH zou haar werk niet kunnen doen zonder de steun van haar leden. De leden betalen een contributie van €20,- per jaar en zorgen er zo voor dat Mladi BiH projecten kan opzetten en evenementen kan organiseren. Met deze evenementen proberen we natuurlijk altijd winst te maken, zodat we deze winst aan een goed doel kunnen schenken. Alle ambassadeurs en bestuursleden van Mladi BiH werken op vrijwillige basis.

  Hoeveel events zijn er per jaar en wat voor events zijn dit?

  We streven ernaar om 6 tot 8 evenementen per jaar te organiseren. Hiervan zijn jaarlijks +- 2 evenementen uitsluitend voor leden, staan +- 3 evenementen in het teken van gezelligheid en zijn +- 2 events cultuur-gerelateerd.