Ambassadeurs

De actievelingen die Mladi BiH draaiende houden

Onze groep bestaat uit Bosnische jongeren die op uiteenlopende wijze hun bijdrage leveren aan de organisatie. De leeftijden lopen uiteen, wat het ontzettend leerzaam maakt om samen te werken. Naast alle events en de jaarlijkse Mladi BiH (on tour) reis, verzamelen we ons jaarlijks 2 of 3 keer vergadering (@ Utrecht).

Studenten en jongwerkenden van 18 tot 35 jaar

Verspreid door heel Nederland

Een grote, gezellige familie

De twee leukste dingen van ambassadeur zijn:

De grote Mladi BiH Whatsappgroep. Vaak zijn groep-chats irritant door de spam, de ambassadeurs-chat van Mladi BiH is er voor je dagelijks portie positiviteit met memes en funny videos. Er is altijd wel iemand online om gezellig mee te kletsen over de heilige combo van pašteta op vers wit brood of de leukste plekjes in Sarajevo. We staan altijd klaar om elkaar te helpen! Van serieuze autopech tot aan first world problems, iemand heeft altijd goed en snel advies. 

 

 

Het állerleukste van ambassadeur zijn is natuurlijk Mladi BiH On Tour! Jaarlijks gaan we een lang weekend samen op reis, wat onvergetelijke anekdotes oplevert. De laatste tripjes waren naar Istanbul, Turkije (2018), Hamburg, Duitsland (2019) Tanger, Marokko (2022) en Edinburgh, Schotland (2023). 

Check ook onze Facebook voor nog meer mooie sfeerimpressies!

WAAROM AMBASSADEUR WORDEN?

Naast dat je veel jongeren tussen de 18 en 35 jaar leert kennen, heeft een actief lidmaatschap bij Mladi BiH nog vele andere voordelen. Als ambassadeur krijg je de kans om je te ontwikkelen en kennis te maken met vele verschillende onderdelen van een landelijke non-profit organisatie

Projectmanagement skills

Normaliter organiseren we jaarlijks 4 tot 6 evenementen; van gezellige borrels tot een Bosnian Food Festival. Kies bij welke projectgroep jij je aansluit en welk evenement jij wilt helpen organiseren. Wij zijn daarin flexibel; jouw voorkeur en ontwikkeling staat centraal.

Leadership

Elke projectgroep bestaat uit een projectleider. Voel jij je geroepen omdat je een echte leider bent, of is dit juist iets waarin je je wilt ontwikkelen? In de praktijk leer je waar je allemaal tegenaan loopt en hoe je met moeilijke situaties om kan gaan.

Humanitaire hulp

Waar mogelijk zamelt Mladi BiH geld in voor humanitaire projecten in Bosnië en Herzegovina. Vaak in de vorm van winst tijdens een event, soms als een online inzamelactie en soms zetten we ons fysiek in. Als ambassadeur help je dit faciliteren.

Marketing Team

Het marketingteam van Mladi BiH beheert de website en social mediakanalen. Heb je feeling voor marketing en / of (grafisch) design en lijkt het wat om dit team te versterken? Daar is altijd plek voor!

Corporate Relations Team

Mladi BiH heeft een Corporate Relations Team (CRT) dat contacten opzet en onderhoudt met andere organisaties. Als onderdeel van dit team ontwikkel je verschillende professionele skills en ben jij chef external affairs.

Netwerken

Bij Mladi BiH kom je in contact met veel andere jongeren met Bosnische roots of een andere link met de Balkan. Bij Mladi BiH vindt je niet alleen vriendschappen en je sister from another mister maar misschien ook wel de liefde van je dromen of je toekomstige business partner!

Wat kun je doen als ambassadeur?

Als ambassadeur help je mee met het organiseren van evenementen en het opzetten van projecten. Voor elk evenement richten we een projectgroep op. Je geeft zelf aan voor welk evenement jij je graag inzetten. Zo bepaal je zelf welke periode in het jaar jij tijd hebt om mee te helpen. Is er een vaardigheid waar je op uitblinkt en ervaring mee hebt? Of juist iets wat je graag wil leren? Dan kun je je bijvoorbeeld aansluiten bij een specifiek team, zoals het marketingteam.

 

Alle nieuwe input wordt gewaardeerd! Ligt je interesse meer in fashion? Ga dan met onze designer aan de slag om vette merchandise op te zetten. Of misschien wil jij je juist met goede doelen bezighouden? TOP! The sky is the limit bij Mladi BiH, zolang jij je er maar voor in wilt zetten! Benieuwd naar wat voor evenementen we zoal organiseren? Kijk dan op de event-pagina.

Heb je nog vragen?

Ambassadeur worden? Dat kan via de aanmeldpagina. Geef in het aanmeldformulier een (korte) motivatie waarom je ambassadeur wilt worden van Mladi BiH. Nadat we je motivatie hebben ontvangen, plannen we een intakegesprek in. Het gesprek vindt plaats via beeldbellen en is handig voor zowel jou als nieuwe ambassadeur (je kan vragen stellen en krijgt een beter beeld van Mladi BiH) als voor ons (wij krijgen een beeld van wie jij bent).

Twijfel je nog of je ambassadeur wil worden, heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en maak daarna je beslissing.

Aanmelden als ambassadeur

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Wij staan altijd open voor een gesprek, om je meer over de vereniging te vertellen, om mogelijke samenwerkingen te bespreken of om gewoon gezellig kennis te maken. 

Mladi BiH zou haar werk niet kunnen doen zonder de steun van haar leden. De leden betalen een contributie van €15,- per jaar en zorgen er zo voor dat Mladi BiH projecten kan opzetten en evenementen kan organiseren. Met deze evenementen proberen we natuurlijk altijd winst te maken, zodat we deze winst aan een goed doel kunnen schenken. Alle ambassadeurs en bestuursleden van Mladi BiH werken op vrijwillige basis.

Een lid ondersteunt de vereniging vanuit een meer passieve rol (terwijl je wel van de voordelen van het lidmaatschap geniet)  vergeleken met onze ambassadeurs. Zij zetten zich actief in om de vereniging draaiende te houden door het organiseren van events en het onderhouden van de marketing en corporate relations etc.