Leden

De leden maken Mladi BiH mogelijk

Mladi BiH heeft ongeveer 150 leden. Als lid krijg je korting op evenementen, toegang tot evenementen die exclusief voor leden zijn, de nieuwsbrief en wordt je toegevoegd aan een super gezellige Whatsapp groep met andere Mladi BiH leden om elkaar (nog) beter te leren kennen! 

 

Waarom lid worden?

Mladi BiH zou haar werk niet kunnen doen zonder de steun van haar leden. De leden betalen een contributie van €20,- per jaar en zorgen er zo voor dat Mladi BiH projecten kan opzetten en evenementen kan organiseren. De leden hebben verder geen verplichtingen, maar mogen uiteraard altijd meedenken of ideeën insturen. Er is zodanig een onderscheid tussen gewoon lid zijn en ambassadeur zijn. Vind jij het voortbestaan van Mladi BiH ook belangrijk? Word dan lid! Hoe meer leden, hoe meer wij kunnen betekenen!

Goede Doelen

Zonder de jaarlijkse bijdrage van onze leden zouden we veel minder goede doelen kunnen steunen en ook in mindere mate dan dat we nu kunnen. Bedankt ❤ Word lid en help ons mee iets terug te doen!

Korting & exclusieve events

Als lid krijg je korting op evenementen van Mladi BiH. Mladi BiH organiseert jaarlijks 6 tot 8 evenementen. Enkele van die evenementen zijn alleen toegankelijk voor leden van Mladi BiH. Join ons en andere Mladi leden tijdens een avondje eten in Restaurant Klopa of zing de sterren van de hemel tijdens een karaoke avond.

Meebeslissen

Als lid mag je stemmen en meebeslissen. Leden hebben namelijk stemrecht op de Algemene Ledenvergadering, waar er gestemd wordt over belangrijke zaken zoals de samenstelling van het bestuur.

Doe je mee?

Je kunt je ook actief inzetten voor Mladi BiH door ambassadeur te worden! Lees meer >

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Wij staan altijd open voor een gesprek, om je meer over de vereniging te vertellen, om mogelijke samenwerkingen te bespreken of om gewoon gezellig kennis te maken. 

Mladi BiH zou haar werk niet kunnen doen zonder de steun van haar leden. De leden betalen een contributie van €15,- per jaar en zorgen er zo voor dat Mladi BiH projecten kan opzetten en evenementen kan organiseren. Met deze evenementen proberen we natuurlijk altijd winst te maken, zodat we deze winst aan een goed doel kunnen schenken. Alle ambassadeurs en bestuursleden van Mladi BiH werken op vrijwillige basis.

Een lid ondersteunt de vereniging vanuit een meer passieve rol (terwijl je wel van de voordelen van het lidmaatschap geniet)  vergeleken met onze ambassadeurs. Zij zetten zich actief in om de vereniging draaiende te houden door het organiseren van events en het onderhouden van de marketing en corporate relations etc.