10 REDENEN OM NAAR BOSNIAN FOOD FESTIVAL TE GAAN

Twijfel je nog of je naar Bosnian Food Festival moet komen? Na deze 10 redenen niet meer!

1. Opbrengst gaat naar een goed doel

Alle winst van Bosnian Food Festival gaat naar Fondacija Hastor. Fondacija Hastor is een non-profitorganisatie in Bosnië en Herzegovina die arme studenten de mogelijkheid geeft om een studie af te ronden. Lees op deze pagina meer over onze samenwerking met Hastor.

2. All you can eat

Tijdens het Bosnian Food Festival kan je onbeperkt genieten van Bosnisch eten. Burek, ćevapi, čorba, baklava… en nog veel meer!

3. Laat je vrienden kennismaken met de Bosnische cultuur

Dit evenement is de ideale gelegenheid om de Bosnische cultuur voor te stellen aan niet-Bosnische vrienden. Neem ze mee en geniet samen van Bosnisch eten en muziek.

4. Muziek

Zo’n evenement kan natuurlijk niet zonder muziek. Daarom hebben we een zanger geregeld: Haris Sefer. Luister nu zijn nieuwste liedje:

En er is meer: ook de band Sevdah Zoete Liefde komt een paar sevdalinke (traditionele Bosnische liedjes) uitvoeren.

5. Perfect familie-uitje

Ook al organiseren jongeren het Bosnian Food Festival, dat betekent niet dat het evenement niet geschikt is voor volwassenen! Neem dus gerust je ouders mee en geniet samen van dit evenement.

6. Kolo

Natuurlijk kan je die avond ook kolo (Bosnische volksdans) dansen!

7. Leer nieuwe mensen kennen

Tijdens dit soort evenementen leer je veel (jonge) Bosniërs kennen. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat door de jaren heen tijdens Mladi BiH-evenementen veel hechte vriendschappen zijn ontstaan.

8. Bosnische koffie

Bosanska kahva, what else?

9. Mladi BiH (beter) leren kennen

Het Bosnian Food Festival is een goede manier om kennis te maken met Mladi BiH. Gedurende de avond kan je, terwijl je geniet van eten en muziek, een praatje maken met onze ambassadeurs om ze beter te leren kennen en/of om vragen te stellen over de organisatie.

10. De perfecte date!

Heb je een crush? Vraag hem of haar mee naar Bosnian Food Festival en verover zijn of haar hart!

Meer informatie over het evenement kan je vinden op Facebook of op deze pagina. Een ticket kan je hier (http://mladi-bih.nl/bosnianfoodfestival) kopen. Let op: de ticketverkoop gaat hard! Wees er dus snel bij, je kan tot 10 maart een ticket kopen.

Voor vragen kan je een mail sturen naar info@mladi-bih.nl of een bericht sturen via Facebook.

Datum: 17 maart 2018
Tijd: 17:30 – 22:30
Lokatie: Industrieweg 46, Wageningen
Ticket kopen: http://mladi-bih.nl/bosnianfoodfestival
Parkeren: Gratis