BEHIND THE SCENES: INTERVIEW MET AMBASSADEUR REJHAN

Rejhan is 21 jaar en woont in Helmond. In september werd hij ambassadeur bij Mladi BiH en op dit moment zit hij in de projectgroep die 23 december de Movienight organiseert.

Waarom heb je afgelopen zomer besloten om ambassadeur te worden bij Mladi BiH?

Ik kwam Mladi BiH tegen op social media en checkte toen de foto’s. Het zag er heel gezellig uit met veel mensen op de evenementen, dus ik dacht ‘I want to be a part of that!’.

Wat heb je tot nu toe zoal bij Mladi BiH gedaan en hoeveel tijd heeft dit je gekost?

Bij Mladi BiH heb ik samen met een leuke projectgroep meegeholpen aan het voetbal-event en ben ik nu bezig met het helpen bij het organiseren van de Movienight. Het organiseren van een event met een projectgroep kost natuurlijk tijd, maar als je ziet hoeveel mensen erop afkomen (en hoe gezellig het is!), dan is dat werk het zeker waard.

De Mladi BiH Movienight is op 23 december. Wat verwacht je van de Movienight?

Nou, als ik mag verklappen dat we een popcornmachine hebben met onbeperkt popcorn & drinks, extra snacks en goede zitzakken, verwacht ik dat het een hele gezellige avond zal zijn!

Hoeveel tickets zijn er nog over voor de Movienight?

Heel weinig, de vraag is ontzettend groot! Met nog maar een tiental tickets beschikbaar hebben we in ieder geval een grote opkomst.

Wat zou je graag nog met Mladi BiH willen bereiken?

Het ‘connecten’ van Bosnische jongeren. Mladi BiH is een goed georganiseerd platform en met de events hebben we de mogelijkheid om de jongeren te verbinden. Altijd staat gezelligheid voorop bij Mladi BiH en nieuwe vriendschappen creëren, verhalen delen en leuke activiteiten volgen is hier mogelijk.

Zou je het anderen jongeren aanraden om zich als ambassadeur aan te sluiten bij Mladi BiH?

100%! De gezelligheid en de Bosnische gastvrije sfeer van de mensen hier, is echt iets om te delen met elkaar.

Lijkt het jou ook leuk om ambassadeur te zijn bij Mladi BiH? Meld je dan aan via onze website. Twijfel je nog en wil je eerst wat bekender worden met Mladi BiH? Bezoek dan ons volgende evenement, de Movienight: https://www.facebook.com/events/129092931139030/