BEHIND THE SCENES: MLADI BIH BARBECUE 2018

Op zondag 24 juni is het tijd voor het laatste evenement van dit Mladi BiH-jaar: de jaarlijkse barbecue.

De jaarlijkse barbecue is een evenement dat elke keer druk bezocht wordt en waarbij gezelligheid, lekker eten en goede muziek centraal staat. We nodigen jullie dan ook van harte uit om samen met ons te genieten deze dag!

Voor elk evenement stelt Mladi BiH een projectgroep samen. Zo ook voor de barbecue, waarvoor een projectgroep van vijf ambassadeurs is samengesteld. Om de barbecue tot een succes te maken, is de projectgroep weken geleden al begonnen met de voorbereidingen.

Mladi BiH BBQ 2016
Mladi BiH BBQ 2016
Mladi BiH BBQ 2017

Esmir is projectleider van de barbecue. “Dat betekent dat ik (mede)verantwoordelijk ben voor de organisatie van onze jaarlijkse barbecue en daarin de voortrekkersrol neem om het evenement tot een succes te brengen.” Zo maakt Esmir de planning en stuurt hij andere projectleden aan. “Op het evenement zelf zal ik samen met de andere projectleden het aanspreekpunt zijn en ervoor zorgen dat al onze gasten het naar hun zin hebben. Dat betekent ook dat ik geruime tijd achter de barbecue te vinden ben!”

De barbecue begint om 15:00 uur. Rond 20:00 uur zullen we naar de vuurkuil gaan, waar we rond het vuur kunnen zitten terwijl we genieten van (live) muziek.

Mladi BiH BBQ 2016

Tijdens de barbecue zal er natuurlijk ook lekker gegeten worden. Harun, lid van de projectgroep, heeft die taak op zich genomen.

“Na een korte bespreking met de projectgroep heb ik meerdere taken gekregen, met name het uitdenken en regelen van het eten. Ik ben langs de slager gegaan om te bespreken welke vleessoorten beschikbaar zijn en ik heb aan de hand van dat gesprek een lijst gemaakt. Naast vlees, zullen er ook vegetarische alternatieven zijn.”

Natuurlijk moesten er meer dingen geregeld worden; praktische zaken zoals drinken, tenten, barbecues en muziek. Dat is allemaal mooi op tijd geregeld. “Ik weet zeker dat deze barbecue gaat slagen”, sluit Harun af.

Je kan je ticket voor de barbecue kopen tot 14 juni 23:59 uur!
Koop je ticket nu via www.mladi-bih.nl/bbq18