Mladi BBQ ‘22

Eindelijk was het dan zo ver! Na twee pittige jaren met corona (zonder events ☹) konden we weer de jaarlijkse Mladi BiH barbecue organiseren… en wat was het GEZELLIG! 

 

Zondag 12 juni was de dag waarop we weer met z’n allen konden genieten van lekker eten, goede muziek en (gelukkig) lekker weer. Net als de vorige editie (in 2018 alweer!) werd de barbecue georganiseerd in het Vroesenpark in Rotterdam. Dit werd gedaan door een aantal van onze ambassadeurs, waar Esmir projectleider van was.

 

Voordat de barbecue begon hebben de aanwezige ambassadeurs de nodige voorbereidingen getroffen, zodat alles klaar zou staan wanneer de gasten om 14.00 zouden arriveren. Tegen 16.00 waren de meesten aangekomen, had iedereen zijn plekje gevonden en kon de barbecue echt beginnen! Een aantal ambassadeurs was al volop bezig om de cevape, raznice, pljeskavice, koteletten en diverse groentes te grillen. Daarnaast waren er pite, (pasta) salades en schotels met suho meso, sudzuk en kaas. Om het eten vervolgens weg te spoelen, waren er verschillende soorten dranken. 

De hele dag door werd er Bosnische muziek gedraaid. Dit werd gedaan via een Spotify playlist, waarbij gasten zelf ook nummers konden doorgeven die zij terug wilden horen. Nadat iedereen zijn buik had rond gegeten, begon een aantal van de gasten kolo te dansen (dit mag natuurlijk niet ontbreken ☺). Naast het lekker eten en dansen is er gesociolized en hebben we elkaar allemaal leren kennen. De barbecue duurde tot ongeveer 21:00 en de meeste gasten waren er tot het einde.


Voor meer foto’s van onze BBQ? Klik hier!


Al met al was het een zeer geslaagde dag en hebben we achteraf van de gasten (positieve) feedback ontvangen. De feedback gaan wij gebruiken om het volgende event nog succesvoller te laten verlopen!

 

Bedankt allen die aanwezig waren en vidimo se uskoro!

 

Doe mee!

Wil je Bosnische jongeren uit heel Nederland leren kennen? Wil je jouw talent en kennis benutten, en tegelijkertijd iets betekenen voor de Bosnische gemeenschap in Nederland? Word ambassadeur!

  Verbreed je netwerk (privé en professioneel)

  Doe ervaring op (cv-building)

  Organiseer leuke evenementen

Meld je aan via www.mladi-bih.nl/ambassadeur