MLADI BIH ON TOUR 2016: BERLIJN!

Het was weer die tijd van het jaar: Mladi BiH on tour. ‘On tour’ is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van teambuilding. Ieder jaar gaan de actieve leden samen een weekendje weg naar een Europese stad. Na Sarajevo (2014) en Brussel (2015) stond dit jaar Berlijn op het programma. Omdat onze actieve leden uit verschillende delen van Nederland komen en elkaar vaak niet kennen voordat ze bij Mladi BiH met projecten aan de slag gaan, is het weekendje weg dé ideale gelegenheid om elkaar (beter) te leren kennen. Helaas konden niet alle actieve leden mee, maar alsnog ging er een flinke groep mee: vier jongens en acht meiden.

Drie actieve leden namen de organisatie van de reis, die duurde van 22 t/m 24 april, op zich. De reis werd gefinancierd door een individuele bijdrage van alle deelnemers. Veel bezienswaardigheden, waaronder de Berlijnse muur, het holocaust monument, de Rechtstag en de Berlijnse dom, werden bezocht. Daarnaast werd er uiteraard samen gegeten en werd het nachtleven van Berlijn ontdekt. Lees hieronder het verhaal door de ogen van een actief lid dat meeging. Waarschuwing: het is een lang verhaal met veel onverwachte fehler (fouten).

Lijkt het je leuk om je samen met Bosnische jongeren uit heel Nederland in te zetten voor uiteenlopende projecten? Lees meer over het actieve lidmaatschap bij Mladi BiH op http://www.mladi-bih.nl/post/we-want-you-884 en join the team!

Lees hier het verhaal door de ogen van een actief lid dat meeging.