Mladi ALV & Rooftop borrel 2023

Na een (welverdiende) zomervakantie was het zaterdag 9 september weer tijd om gezellig samen te komen tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) en de kick-off borrel. Dit keer in het mooie Leiden! ☀️

 

Varen door het historische centrum van Leiden 

Om elkaar en Leiden beter te leren kennen zijn we met een groepje door het historisch centrum gaan varen. Het was een gezellige middag met eten, gelach en natuurlijk Bosnische muziek. Want zeg nou zelf, er is niks beter dan dobro društvo, zon en de muziek van Dino Merlin 😎

Algemene Ledenvergadering (ALV) & Rooftop borrel

Tijdens de ALV hebben we teruggeblikt naar een succesvol en gezellig Mladi jaar, waarin we ontzettende leuke evenementen hebben georganiseerd! Ook zijn de plannen voor het komende jaar door het bestuur besproken en is Mabèl  Reichenfeld  ingestemd als onze nieuwe secretaris! 

Na de ALV was het tijd om te relaxen en gezellig te kletsen op de rooftop. Het was een geslaagde dag, nieuwe kennismakingen en vooral veel gezelligheid! 

Bedankt voor alle aanwezigen en vidimo se uskoro!

 

Doe mee! 🙋🏻‍♂️

Wil je Bosnische jongeren uit heel Nederland leren kennen? Wil je jouw talent en kennis benutten, en tegelijkertijd iets betekenen voor de Bosnische gemeenschap in Nederland? Word ambassadeur!

✅  Verbreed je netwerk (privé en professioneel)

✅  Doe ervaring op (cv-building)

✅  Organiseer leuke evenementen

Meld je aan via www.mladi-bih.nl/ambassadeur