PLENAIRE VERGADERING: VERSLAG

Zondag 29 januari kwamen de actieve leden samen voor de tweede plenaire vergadering van het jaar. Samen hebben we het afgelopen halfjaar geëvalueerd, plannen gemaakt voor het komende halfjaar en andere zaken besproken.

Het afgelopen halfjaar hebben we verschillende evenementen en projecten georganiseerd: een taalworkshop, feest en Movienight. Daarnaast werd er achter de schermen nog een project management workshop en een teambuildingsactiviteit georganiseerd voor de actieve leden. Die projecten werden tijdens de vergadering zorgvuldig geëvalueerd, om te zien wat de volgende keer beter kan.

IMG_20170129_144825

IMG_20170129_144819

We hebben nog een half jaar te gaan, dus het is ook belangrijk vooruit te kijken en plannen te maken. Er staan dan ook genoeg leuke events op het programma, waaronder Dan kulture (4 maart). De projectgroepen zijn achter de schermen al hard bezig met het organiseren van de evenementen en we zijn er zeker van dat het leuke evenementen gaan worden. Hou onze Facebook-pagina in de gaten, want binnenkort publiceren we interviews met actieve leden over de aankomende events.

Daarnaast mochten we deze vergadering drie nieuwe leden verwelkomen in ons team van actieve leden. Ben jij ook geïnteresseerd om (actief) lid bij Mladi BiH te worden? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie.