PROJECTMANAGEMENT TRAINING

Actieve leden van Mladi BiH organiseren jaarlijks meerdere evenementen. Om die evenementen succesvol te laten verlopen worden er projectgroepen gevormd. Enkele leden hebben hier al ervaring mee, bijvoorbeeld door hun opleiding of de al opgebouwde ervaring bij Mladi BiH. Om die ervaring te delen met nieuwe leden en om als organisatie beter te functioneren werd er op 21 oktober een projectmanagement training georganiseerd.

In een ongeveer twee uur lang durende training, gegeven door actief lid (en ex-voorzitter) Sanir Pašalić, werden aan de hand van voorbeelden verschillende aspecten van projectmanagement uitgelegd.

Mladi BiH wil in de toekomst steeds meer gaan betekenen voor Bosnische jongeren binnen Nederland. Om dat te bewerkstelligen willen we als organisatie steeds vooruitgang blijven boeken. Dat kan door (humanitaire) evenementen te organiseren, maar ook door leerzame trainingen en workshops aan te bieden.

IMG-20161026-WA0038 IMG-20161026-WA0036

Lijkt het je leuk om je samen met een groep Bosnische jongeren via uiteenlopende projecten in te zetten voor Bosnië en Herzegovina en de Bosnische gemeenschap in Nederland? Join us! We zijn altijd op zoek naar jongeren met nieuwe ideeën. Stuur een mail naar info@mladi-bih.nl en vertel ons daarin wat jij graag binnen Mladi BiH zou willen doen of bereiken.