Terugblik: Madi BiH barbeque 2018

Zondag 24 juni organiseerden we de jaarlijkse Mladi BiH barbecue. Die dag stond in het teken van gezelligheid, goede muziek en lekker eten.

De barbecue begon om 15:00 uur. Nadat we elkaar allemaal hebben leren kennen en onze buik rond gegeten hebben, gingen we rond 20:00 met z’n allen richting het kampvuur.

Esmir was de projectleider van de groep ambassadeurs die de barbecue organiseerde. Hij laat weten blij te zijn dat er meer dan 70 jongeren op het evenement afkwamen. “Het was een geweldige dag en alles ging volgens planning. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar er viel in ieder geval geen regen. Ik hoop dat iedereen die dag heeft genoten en wat we de gasten volgend jaar weer zien!”

» Bekijk alle foto’s in onze galerij «

Dit was helaas het laatste evenement van het jaar 2017/2018. Vanaf september zijn we weer terug en organiseren we evenementen. Tot die tijd wensen we jullie een fijne vakantie!

Doe mee!

Wil je Bosnische jongeren uit heel Nederland leren kennen? Wil je jouw talent en kennis benutten, en tegelijkertijd iets betekenen voor de Bosnische gemeenschap in Nederland? Word ambassadeur!

✅ Verbreed je netwerk (privé en professioneel)
✅ Doe ervaring op (CV building)
✅ Organiseer leuke evenementen

Meld je aan via www.mladi-bih.nl/ambassadeur