2015/2016: TERUGBLIK, VOORUITZICHT EN ZOMERSTOP

Vrijdag 3 juni was het tijd voor de derde en laatste plenaire vergadering van het jaar. Tijdens deze vergadering werd het afgelopen jaar, dat vol hoogtepunten zat, geëvalueerd. Trots konden we stellen dat we als organisatie gegroeid zijn, en dat we een goede basis hebben gelegd voor de komende jaren.

Met een flinke groep van 21 actieve leden werd eerst het afgelopen jaar geëvalueerd. Een jaar vol leuke momenten, maar ook vol met leerpunten. De ‘tips’ werden zorgvuldig genoteerd, zodat we daar volgend jaar ook echt iets aan hebben. Verder werd in grote lijnen besproken welke richting Mladi BiH het volgende jaar (en de komende jaren) op wilt gaan. Financieel klopte alles, project Temelj gaat z’n gangetje, de bestuursdoelen zijn grotendeels gehaald en enkele interessante projecten zijn gestart (denk aan het Corporate Relations Team, dat een samenwerking (en kortingscodes waarmee geld naar het goede doel gaat!) met Designio heeft geregeld).

Hiermee is (helaas!) ook meteen een eind gekomen aan een leuk jaar. De komende maanden even geen evenementen, want we hebben een zomerstop, maar achter de schermen zullen nog wel enkele projecten blijven draaien.

Ook werd er afscheid genomen van het bestuur. Drie van de vier bestuursleden zeiden vaarwel tegen het actief lidmaatschap, zij zijn (onlangs) afgestudeerd en hebben het nu te druk om dat te combineren met Mladi BiH. Over de invulling van het nieuwe bestuur zal tijdens de eerste vergadering van het jaar 2016/2017 meer bekend worden.

Geïnteresseerd om volgend jaar (actief) lid bij Mladi BiH te worden? Neem meteen contact op! Wil je meer informatie over het actief lidmaatschap? Dat kan ook: bekijk deze pagina.