NIEUW! WORKSHOP BOSNISCHE TAAL

Mladi BiH heeft iets nieuws voor haar leden: een workshop Bosnische taal. De workshop vindt plaats op 28 oktober in Utrecht. Mladi BiH wilt graag haar leden bedanken voor alle steun door de jaren heen en biedt om die reden deze workshop gratis aan.

Deze avond staat de grammatica, die door middel van een werkboek behandeld wordt, centraal. De uitleg over de grammatica wordt interactief gemaakt met bijvoorbeeld een kennisquiz en door verhalen van verschillende schrijvers te analyseren. Verder behandelen we de impact van de Bosnische taal op de Bosnische literatuur en er is genoeg ruimte voor vragen en discussie.

Na een succesvolle editie van vorig jaar heeft Mladi BiH besloten de workshop te herhalen, maar deze keer uitgebreider. Vorig jaar was de workshop alleen voor actieve leden, maar dit jaar heeft Mladi BiH besloten de workshop voor al haar leden te organiseren.

workshop1

De workshop wordt gegeven door Jasmina Berhamović. Zij heeft een gymnasiumopleiding afgerond in Bosnië en is daarnaast actief bezig geweest met de taal door verschillende projecten en workshops. Jasmina is een jaar lid van Mladi BiH en heeft meerdere evenementen georganiseerd. Sinds dit jaar is zij vice-voorzitter bij Mladi BiH.

Hoe meld ik me aan? Stuur een mail naar info@mladi-bih.nl! Deadline voor aanmelden: 23 oktober.

Locatie: Restaurant ‘Se7en’, (Mariaplaats 7, 3511 LH Utrecht)
Datum: 28 oktober 2016
Tijd: 19:15 (inloop 19:00)
Voorwaarde voor deelname: Lid zijn van Mladi BiH (kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap)
Entree: Gratis!

 

workshop afb workshop2