Test afgelopen event: Mladi BiH BBQ

Op zondag 24 juni is het tijd voor het laatste evenement van dit Mladi BiH-jaar: de jaarlijkse barbecue.

De jaarlijkse barbecue is een evenement dat elke keer druk bezocht wordt en waarbij gezelligheid, lekker eten en goede muziek centraal staat. We nodigen jullie dan ook van harte uit om samen met ons te genieten deze dag!

Voor elk evenement stelt Mladi BiH een projectgroep samen. Zo ook voor de barbecue, waarvoor een projectgroep van vijf ambassadeurs is samengesteld. Om de barbecue tot een succes te maken, is de projectgroep weken geleden al begonnen met de voorbereidingen.

Esmir is projectleider van de barbecue. “Dat betekent dat ik (mede)verantwoordelijk ben voor de organisatie van onze jaarlijkse barbecue en daarin de voortrekkersrol neem om het evenement tot een succes te brengen.” Zo maakt Esmir de planning en stuurt hij andere projectleden aan. “Op het evenement zelf zal ik samen met de andere projectleden het aanspreekpunt zijn en ervoor zorgen dat al onze gasten het naar hun zin hebben. Dat betekent ook dat ik geruime tijd achter de barbecue te vinden ben!”

De barbecue begint om 15:00 uur. Rond 20:00 uur zullen we naar de vuurkuil gaan, waar we rond het vuur kunnen zitten terwijl we genieten van (live) muziek.

The event is finished.

Urenschema

Planning

16:00 - 16:30
Inloop
16:30 - 18:00
Start event

Recent Posts